Tuesday 30 December 2014

Snowy sparkles

Hello, everybody! Snow and freezing cold came to Croatia, and I thought Zoya Vega would be the perfect polish for the weather :) I don't like the snow, or the cold, but I do like Vega :) My base is Maybelline French White, and i used some Essence striping tape for this one :) Since Vega is a textured polish (not a fan, to be honest) I also used a thick layer of Essie's Good to go top coat, to smooth it out.


Pozdrav, lakoljupci! :)
Došao nam je snijeg i hladnoća, i učinilo mi se da je Zoya Vega pravi lak za okruženje :) Ne volim ni snijeg ni hladnoću, ali volim Vegu, i svaki izgovor je dobar izgovor :) Baza je Maybelline French White, a upotrijebila sam Essence traku za dezen. Vega je lak sa teksturom (nisam obožavatelj), pa sam obilno upotrijebila Essie Good to go nadlak. 
Usput, jeste se prijavili za darivanje? Sve informacije su u tekstu prije ovog, a imate i posebni tab na početku bloga. :)
Sretno!


On a side note, did you enter my giveaway yet? Go check it out, everything you need is in my post before this one, and in the tab above :) 
Good luck! 

2 comments:

  1. Ne znam kako nisam vidjela ovu manikuru ali baš je lijepa :)) svaka čast

    ReplyDelete